Het hoofddoel van ons kwaliteitsbeleid is om de voedselveiligheid van onze producten te garanderen en intussen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Onze 100 medewerkers zijn zich bewust van deze uitdaging en zetten zich elke dag weer in om gezonde producten te maken van constante kwaliteit. Wij willen een strikte traceerbaarheid garanderen, van de boerderij tot in de winkel. Dankzij de invoering van precieze lastenboeken in samenwerking met het slachthuis en onze landbouwers, kunnen we toezien op het naleven van het dierenwelzijn. Wij werken er concreet aan om onze impact op het milieu te verminderen en om van duurzame ontwikkeling een factor te maken in ons strategisch denken en in de projecten die we ontwikkelen.
> 3 personen werkzaam in de kwaliteitsafdeling
> 1.200 rodacs (monsters voor de controle van de kiemen op de
oppervlakken, uitrusting, vrachtwagens, lucht, operatoren,…) om de niet-contaminatie te controleren
> 650 analyses per jaar om onze producten te valideren > 46 interne en externe audits (samen) voor toezicht op de naleving van de voedselveiligheid
> 7 certificeringen: IFS – SAC G018 – SAC G017 – SAC G039 – Bio – Belbeef – Halal