Jean Gotta

Happy to meat you

In 1975 heb ik mijn bedrijf Jean Gotta nv opgericht. Binnenkort zijn wij dus al veertig jaar actief in de vleesverwerking.

Ons motto is na veertig jaar nog steeds hetzelfde: u dag na dag tevreden blijven stemmen en dat aan de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Al bijna veertig jaar lang zetten wij ons voor u in.
Omdat wij weten dat wij dezelfde waarden delen. Het is dan ook logisch dat wij elkaar hebben ontmoet, elkaar begrijpen en het goed met elkaar kunnen vinden. Dat hebben wij verwerkt in onze slogan: Happy to meat you!

News

Gevolgen van de COVID 19-crisis

Beste klanten,

We sturen u graag deze brief om u te informeren over de huidige situatie van de rundvleesmarkt in België en de gevolgen van de COVID 19-crisis.

Taxe kilométrique

Beste klant,

Vanaf 1 april 2016 moeten alle eigenaars van vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton een kilometerheffing betalen voor het gebruik van de autosnelwegen en bepaalde gewest- en gemeentewegen in België. Deze heffing heeft als doel luchtvervuiling te beperken.

Rundvlees

Vlees

Consumenten porties

Concepts


alle:
Gehakt


Klantenvoordelen

Nog geen klant?

Ontdek de voordelen

  • Ontvang onze promoties
  • Online bestellen
  • Overzicht van uw bestellingen
  • Details, technische fiches ...

En meer!

Hoe wij
tewerk gaan

Service:

Wij werken dagelijks aan een betere dienstverlening. Van bestelling tot levering is uw tevredenheid onze grootste zorg.

Tevredenheid:

Wij bezorgen u een persoonlijk antwoord. Uw tevredenheid en die van uw klanten vormen dagelijks onze grootste zorg.

Innovatie:

Innovatie was voor ons altijd al erg belangrijk. We streven voor onze bereidingen naar een ambachtelijke kwaliteit op industriële schaal. Recent creëerden wij ook de gamma's Nour (Halal), Bio, Equilibrium, Weide Rund ...

Meesterschap:

Ons kwaliteitssysteem, dat het BRC-certificaat niveau A (het hoogste) kreeg, garandeert u een traceerbaarheid van riek tot vork en een volledig professionele productie.

Luisterend oor:

Bij ons vindt u tijdens elke stap in het proces gehoor, vanaf de keuze van het dier door onze technisch-commerciële mensen tot aan de levering en de administratieve afhandeling.

Versnijden:

Wij bieden u een verzorgde en persoonlijke versnijding, omdat wij het belang daarvan kennen. Onze service is echt op maat.

Transparantie:

Wij zorgen voor een duidelijk overzicht van de prijzen voor versneden vlees, zodat u eenvoudig uw financiële rendement kunt berekenen.