Jean Gotta

Follow us
Catalogue

Erfgoed,
Savoir-Faire,
Waarden.

Bijna 50 jaar
van inzet

Mijn motto niet veranderd sinds 1975: het verdienen en behouden van uw tevredenheid, dag na dag, door u de beste kwaliteit aan te bieden tegen de beste prijs. Want ik weet dat u en ik dezelfde waarden delen. We zijn dus gemaakt om elkaar te ontmoeten, naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. De slogan die ik heb gekozen weerspiegelt dit: Happy to meat you!
J. Gotta
Stichter

Naadloze
flexibiliteit

Elke dag streven wij ernaar om onze klanten een naadloze flexibiliteit te bieden. Wij maken er een erezaak van om snel en efficiënt te reageren op alle verzoeken, zelfs de minder alledaagse. Uiterst scherpe levertijden, een speciale verpakking of een aparte logistiek: deze schrikken onze teams van professionals hoegenaamd niet af. Ze weten hoe in te spelen op veranderingen, als ze er al niet al op anticiperen.

Een voortdurende
zoektocht naar
innovatie

Onze voortdurende zoektocht naar kwaliteitsverbetering is altijd gebaseerd op innovatie. Want ons bedrijf is absoluut gericht op de toekomst, maar blijft daarbij evengoed trouw aan de traditie. We streven er elke dag naar om ons niveau van performantie en innovatie nog verder op te drijven. Dit passen we toe in ons dagelijks werk en in alle domeinen. Productieketens, processen, ontwikkelen van (nieuwe) producten, materiaal…: het zijn allemaal domeinen waarin we in de praktijk brengen wat ons anders maakt: de zoektocht naar vernieuwing.

Gezond en doordacht
erfgoed

Al snel besefte Jean Gotta dat, wilde hij zijn beroep goed doen, een directe band met de boer onontbeerlijk was. Hij koos er toen voor om op de boerderij te kopen in plaats van op de veemarkten, kwestie van extra vervoer en onnodige stress voor de dieren te vermijden en om een eerlijk en direct contact te hebben met handelaren en producenten. Dit werd de basis voor een echt partnerschap op lange termijn.

In 1988 heeft het bedrijf Jean Gotta deze hele aanpak vertaald in een gids voor “goede praktijken” inzake veeteelt en rundvleesproductie. Zo creëerde de firma zijn eerste lastenboek met regels voor de voeding, verzorging en behandeling van dieren. Dit lastenboek, “Quality Beef”, werd van meet af aan gecertificeerd door een onafhankelijk controleorganisme. De gewestelijke, Belgische en Europese lastenboeken die daarop werden ontwikkeld en die vandaag worden gebruikt door vele spelers op het terrein, maken deel uit van de nalatenschap van Jean Gotta.

Doorheen de jaren verwierf GHL een ongeëvenaard meesterschap en savoir-faire. Gedreven door waarden als respect, evenwicht, teamgeest en communicatie, en door engagementen zoals kwaliteit, verantwoordelijkheid of innovatie, handelt het bedrijf als een verantwoordelijke speler. Zo draagt het zorg voor het dierenwelzijn, hanteert het een eerlijke prijs t.a.v. de landbouwers en luistert het naar de wensen van de consument.

Via de cultuur van de traditie, van respectvolle en constructieve contacten tussen de verschillende medewerkers en het voortdurend zoeken naar innovatie en verbetering, heeft Jean GOTTA ons bedrijf een gezonde en doordachte nalatenschap geschonken, die we onverdroten zullen voortzetten.

5 erfdelen

Van
Jean Gotta

01

Partner
van een landbouw
dicht
bij u

Bij GHL geven wij de voorkeur aan een zo direct mogelijke relatie met de producenten op basis van een langetermijnpartnerschap. We waken erover dat we in de eerste plaats samenwerken met lokale landbouwers en dat we aan klanten die dat willen een bevoorrading bieden dicht bij hun verkooppunten. Omdat het lot van onze planeet ons niet koud laat, maken wij de keuze om de voorkeur te geven aan lokale productie, mits deze een garantie kan bieden op kwaliteitsvlees voor iedereen.

02

100% ethische
productie

Bij GHL maken we er een erezaak van om gezond en smakelijk lokaal vlees te produceren, door een meer verantwoorde en respectvolle productie, dit zowel voor de veehouders, de dieren als de consumenten. Inderdaad: onze 100% ethische productie is gebaseerd op gezond en lokaal voedsel voor ons vee, op het hanteren van een billijke vergoeding voor de producenten en op de garantie van de hoogste kwaliteit vlees voor de consument.

03

Meesterschap
en savoir-faire

Sinds 1975 verwierf ons bedrijf een ongeëvenaard niveau van meesterschap en savoir-faire. GHL wordt vooral gedreven door familiewaarden. Vandaag nemen wij een marktpositie in die we hebben verdiend door ons werk en onze voortdurende zorg voor kwaliteit. Die positie hebben we ook bereikt door een pertinent antwoord te bieden op de verwachtingen van klanten en markten. We willen haar behouden door te luisteren naar de consument en de huidige trends. Wij dagen onszelf voortdurend uit, zowel in onze processen als in onze producten.

04

Kwaliteit
van boer
tot bord

Deze wordt gewaarborgd door de lastenboeken en door het dagelijks werk van de mannen en vrouwen die de kracht zijn van ons bedrijf. Wij zijn meester over de kwaliteit in elk stadium van onze leveringsketen, van levend vee tot consumentenportie. Deze kwaliteit is absoluut cruciaal. Het is de conditio sine qua non voor de tevredenheid van onze klanten (en de uwe). Wij doen er alles aan om haar te onderhouden, maar ook om haar voortdurend te verbeteren dankzij onze afdeling “Kwaliteit”. In dit verband voldoen wij aan de hoogste normen inzake voedselveiligheid en kwaliteitsgarantie, zoals IFS, SAC of FEBEV+.

05

We are really happy
to meat you !

We are really happy to meat you ! Het bedrijf Jean GOTTA wordt vooral gedreven door familiewaarden die ons ertoe brengen om dicht bij onze werknemers en klanten te staan. In onze bedrijfscultuur staat communicatie centraal. Wat wij waarderen en aanmoedigen zijn contacten tussen onze werknemers die openhartig zijn, direct, respectvol en constructief. Elke dag dragen we zo bij aan de opbouw van een bedrijf, een groep mensen, een familie waartoe iedereen trots is om te behoren.

Ons vlees

Waarom
kiezen voor ons?

Kwaliteit

Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua

prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.

Service

GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot

verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.

Diversiteit

GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,

zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.

Nabijheid

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,

maar ook de aan- en verkopen concentreren.

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid:
dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.

Jean Gotta is meer dan een merk:
wat ik wil, is er een symbool van kwaliteit van maken.

Lees Meer