Onder ante & post mortem toezicht van dierenartsen van het FAVV, het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, worden de dieren die ik koop geslacht in Aubel, in het aangrenzende gemeentelijke slachthuis. Elk kwartier of stuk vlees wordt geïdentificeerd aan de hand van Europese normen. Deze verzekeren een eenduidige traceerbaarheid. Alle karkassen ondergaan vóór de uitsnijderij een snelle koeling (shock chilling) van meerdere uren alvorens op klassieke wijze te worden gekoeld. Deze techniek zorgt voor een optimaal behoud van de intrinsieke kwaliteiten van het vlees en minimaliseert de microbiologische.
Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua
prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.
GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot
verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.
GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,
zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.
De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.