Jean Gotta

Follow us
Catalogue

Joyau

Een exclusief aanbod van Jean Gotta.

Een lam van constante kwaliteit gedurende het hele jaar (normen inzake gewicht, rassen en afkomstig van een 100% Belgische keten en voornamelijk gebaseerd op het schapenras “Ile de France”). Deze lammeren met hun gemiddeld gewicht van 20 kg leveren een mals en zeer smakelijk lichtkleurig vlees op dat uw klanten zal plezieren. Het gaat bovendien om een fair-trade handelsketen die de producent een billijke prijs garandeert. Een lam van constante kwaliteit het hele jaar door (normen voor gewicht, ras en leeftijd, kleur van het vlees, vetheidsklasse en vetkleur)

Een lam gekweekt bij het moederdier door lokale kwekers. De jongen en hun moeders worden gevoederd met voeder dat hoofdzakelijk afkomstig is van gras en plaatselijke plantaardige producten (hooi, granen, bietenpulp, lijn- en koolzaadkoek, vanggewassen, enz.). Deze schapenhouderijen geven daarmee blijk van bijzonder veel respect voor de complementariteit “bodem-plant-dier”. Ze bestaan in combinatie met ofwel veeteelt, ofwel akkerbouw, ofwel met het onderhoud van beschermde gebieden (Natura 2000, natuurgebieden, weiden met hoge biologische waarde, …)

Een billijke vergoeding.

De kwekers worden betrokken via en gebonden door een gemeenschappelijk contract dat de kwaliteitsnormen voorschrijft, naast de volumes en seizoensgebondenheid van de leveringen van lammeren. Dit contract stelt ook een vaste prijs vast per jaar, wat de kweker een fatsoenlijk inkomen garandeert. De inplanning van het lammeren en de complementariteit van de de door de verschillende landbouwers toegepaste productiesystemen maken een beter beheer mogelijk van de volumes en de regelmaat van de bevoorrading.

Waarom
kiezen voor ons?

Kwaliteit

Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua

prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.

Service

GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot

verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.

Diversiteit

GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,

zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.

Nabijheid

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,

maar ook de aan- en verkopen concentreren.

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid:
dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.

Jean Gotta is meer dan een merk:
wat ik wil, is er een symbool van kwaliteit van maken.

Lees Meer