Viande & Nature
In 1994 richtte Jean Gotta de groep Viande et Nature op. Vandaag de dag stelt deze zich tot doel om een netwerk te onderhouden tussen onze producenten en de verkooppunten met wie we werken en die aan hun klanten lokaal vlees met sterke nabijheid aanbieden.
Bleue des Prés
Bleue des Prés-vlees Goed voor mij, goed voor de natuur De Bleue des Prés-koe is een streekproduct van superieure kwaliteit, ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Luik.
Cahier des chargesBelbeef
Ons bedrijf is een belangrijke en dynamische speler in het kader van de Belbeef-norm. Belbeef is het essentiële basis-lastenboek voor al het gecertificeerde rundvlees in België.
Cahier des chargesNour
GHL biedt halal kwaliteitsvlees aan op basis van Belgische runderen die werden geslacht volgens de Waalse wetgeving en de regels op het vlak van dierenwelzijn. Onze halal-producten zijn gecertificeerd door het controleorganisme H.A.C.
Brasvar
Jean Gotta biedt al zijn slagersklanten het delicieuze Brasvar-varkensvlees aan
BRASVAR,
AUTHENTIEK VARKENSVLEES van de hoogste kwaliteit
Bio
Jean Gotta biedt biologisch rund- en varkensvlees van Belgische origine dat voldoet aan de Europese normen die verband houden met de bio-erkenning. Ons bio-rundvlees is gebaseerd op Franse vleesrassen (Limousin, Blonde d’Aquitaine, Charolais) die zijn geboren en gekweekt in België. Voor deze productlijn worden wij gecontroleerd door een onafhankelijk certificatie-organisme (Inscert Partner)
Het vlees
van Jean
GOTTA
Wij bieden een breed assortiment aan consumentenproducten van Belgisch rund-, varkens- en kalfsvlees van topkwaliteit. Onze recepten en vleesbereidingen onderscheiden zich door hun ambachtelijke kwaliteit en de authentieke smaken die ze opleveren. Wat betreft ons versneden vlees: al de knowhow van onze slagers uit zich in onze bakjes. Vlees van Jean Gotta in consumentenverpakkingen, dat is: de zekerheid van een tevreden klant die een product aantreft van hetzelfde niveau als bij zijn ambachtelijke slager.
Joyau
Joyau: Jean Gotta biedt exclusief het lokale lamsvlees Joyau aan van een 100% Belgisch netwerk,
hoofdzakelijk op basis van het schapenras “Ile de France”. Deze lammeren, met een gemiddeld gewicht van 20 kg, leveren een
mals en zeer smakelijk lichtkleurig vlees op dat uw klanten zal bekoren. Het gaat bovendien om een fair-trade leveringsketen
die een eerlijke prijs garandeert voor de producent
Oméga Bon
Ons concept Oméga Bon zet de spotlights op ons varkens- en rundvlees dat wordt geproduceerd op basis van diervoeder verrijkt met Omega 3, dankzij lijnzaad. Voor het rundvlees is dit project gekoppeld aan het Bleue des Prés-lastenboek. Onze consumentenproducten van Jean Gotta die we aanbieden binnen Oméga Bon dragen een klein merkteken waaraan u dit vlees, met zijn meer evenwichtig vetgehalte, duidelijk kan herkennen.