In 1994 richtte Jean Gotta de groep Viande et Nature op. Vandaag de dag stelt deze zich tot doel om
een netwerk te onderhouden tussen onze producenten en de verkooppunten met wie we werken en die aan hun klanten
lokaal vlees met sterke nabijheid aanbieden.
De basisprincipes van Viande et Nature zijn:
Lokale landbouw:
Een billijke vergoeding voor de landbouwer, maar ook een duidelijke winstverdeling tussen producent, verwerker en verdeler en de garantie van kwaliteitsvlees voor de consument, dankzij een minutieuze selectie. Een duurzame aanpak op basis van het Belgisch Witblauw-runderras met hoog rendement en lagere koolstofvoetafdruk en het gebruik van lokale grondstoffen voor veevoer, met het grootste respect voor het milieu.
Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua
prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.
GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot
verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.
GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,
zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.
De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.