Jean Gotta

Follow us
Catalogue

Het nieuws
van Jean GOTTA

Proficiat aan de winnares
VAN HET GOUDEN MES 2017!

Op 29, 30 en 31 januari 2017 nam de groep GHL Jean Gotta deel aan de beurs “Saveurs & Métiers” in Namur Expo. Let op de aanwezigheid op onze stand van de grote winnares van de wedstrijd van het Gouden Mes 2017.

De beurs “Saveurs & Métiers” voor vakmensen uit de voedingssector werd gehouden op 29, 30 en 31 januari 2017 in Namur Expo. Voor het tweede jaar op rij waren GHL en de Jean Gotta-groep heel zichtbaar aanwezig met een stand van 81 m2 waarop wij, in samenwerking met de Ecole d’Hôtellerie et de Tourisme van de stad Luik, degustaties aanboden van ons “Jean Gotta”-vleesgamma.

De focus lag op al onze consumentenproducten (Jean Gotta, Equilibrium, Nour, Bio,…) en eveneens op het assortiment “Bleue des Prés”. Met ook een presentatie van het gamma aan wild van “La Fagnarde”. Het initiatief kende opnieuw een groot succes.

De beurs “Saveurs et Métiers” in Namen bood GHL ook een gelegenheid om in samenwerking met “La Boucherie” (Anderlecht) een assortiment van gerijpt vlees voor te stellen. En ze bood Wallofood de kans om hun ruime gamma aan producten te laten ontdekken.

De Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België, ten slotte, maakte van het Salon gebruik om er het concours “Het Gouden Mes” te houden, dat zich richt op jonge slagers onder leercontract.

Op maandag 30 januari kruisten 10 studenten in opleiding tot beenhouwer-spekslager bij een IFAPME- of Efp-centrum (Brussel) de degens. De bekendmaking van de resultaten vond plaats in bijzijn van minister Borsus. Het was Delphine Braham die het felbegeerde “Gouden Mes 2017” in de wacht sleepte.

De winnares vereerde de stand van GHL Group Jean Gotta met een bezoekje. Proficiat aan haar!

In het kader van de wedstrijd van de Landsbond van Beenhouwers bood GHL de eerste 3 laureaten een pakketje aan met onze producten die in de prijzen vielen bij de Superior Taste Awards. En voor de winnende school in het concours (het opleidingscentrum van Doornik) was er een magnifieke Bleue des Prés-lendenbiefstuk.

Waarom
kiezen voor ons?

Kwaliteit

Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua

prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.

Service

GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot

verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.

Diversiteit

GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,

zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.

Nabijheid

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,

maar ook de aan- en verkopen concentreren.

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid:
dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.

Jean Gotta is meer dan een merk:
wat ik wil, is er een symbool van kwaliteit van maken.

Lees Meer