Jean Gotta

Follow us
Catalogue

Samosa’s
by Jean Gotta

Lijst met ingrediënten

Voor 4 personen
5 brickvellen (10 samosa's)
250 g rundergehakt
1 wortel
1 ui
1 teentje knoflook
1 tl gember (poeder)
2 tl curry
5 el sojasaus
1 eidooier

De stappen

01

Fruit de ui, de knoflook en de gehakte wortel in olijfolie op een stevig vuur, voeg het gehakt toe en laat het lichtjes bruinen.

Breng op smaak met gember, kerriepoeder en voeg de sojasaus toe. Meng alles samen en bak het op laag vuur gedurende 3 minuten

02

Leg het mengsel op de brickvellen (raadpleeg hun gebruiksaanwijzing) en kneed uw samosa’s. Let erop om de laatste kant vast te maken met eigeel voor een betere hechting.

03

Bak ze 2 minuten aan elke kant in de frituurolie en leg vervolgens de samosa’s op een bord met keukenpapier om eventuele overtollige olie te verwijderen.

Uw samosa’s zijn klaar om verorberd te worden.

Alle recepten

Waarom
kiezen voor ons?

Kwaliteit

Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua

prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.

Service

GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot

verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.

Diversiteit

GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,

zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.

Nabijheid

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,

maar ook de aan- en verkopen concentreren.

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid:
dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.

Jean Gotta is meer dan een merk:
wat ik wil, is er een symbool van kwaliteit van maken.

Lees Meer