Jean Gotta

Follow us
Catalogue

Ardeense Stamppot
by Jean Gotta

Lijst met ingrediënten

Voor 4 personen
1 halve groene kool
3 preien
100 g Jean Gotta-spek
1 ui
500 g aardappelen
75 cl bouillon (naar uw smaak)
4 Jean Gotta worstjes (varkens- of rundvlees)
Reuzel of boter (1 el)
Kruiden: peper en zout

De stappen

01

Pel en snipper de ui. Snij het spek in kleine blokjes. Braad het geheel met vet in een pan of pot.

02

Snij de prei in stukjes en de halve groene kool in julienne. Voeg de groenten toe aan de kookpot en voeg water toe tot de groenten onder water staan. Dek de kookpot af en laat 60 minuten koken.

03

Schil de aardappelen en snij ze in vieren. Voeg het geheel toe aan de bereiding na de eerste 30 minuten koken. Laat nog eens 30 minuten koken. Denk eraan: de totale kooktijd is zo’n 60 minuten.

04

Bak de worsten in een pan met vet (naar keuze). Bruin ze en blus het geheel met een klein glas water.

05

Zodra de worsten naar uw smaak gaar zijn, doet u ze in de pan of pot met de tomaten (ontzaad of in blik) Voeg het gebluste geheel toe aan de bereiding.

06

Warm opdienen! Mmm, lekker toch?

Alle recepten

Waarom
kiezen voor ons?

Kwaliteit

Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua

prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.

Service

GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot

verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.

Diversiteit

GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,

zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.

Nabijheid

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,

maar ook de aan- en verkopen concentreren.

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid:
dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.

Jean Gotta is meer dan een merk:
wat ik wil, is er een symbool van kwaliteit van maken.

Lees Meer