Jean Gotta

Follow us
Catalogue

Gehakt Parmentier
by Jean Gotta

Lijst met ingrediënten

Voor 4 personen
2 grote courgettes
12 aardappelen
500 g varkens-en rundergehakt Jean Gotta
2 sjalotten
1 teentje knoflook
250 ml slagroom
100 g geraspte kaas
Zout & peper

De stappen

01

Snij de sjalotten en de knoflook fijn. Fruit ze in boter op een zacht vuurtje

02

Bak het varkens- en rundergehakt van Jean Gotta met de sjalotten en de knoflook. Verkruimel het vlees met een vork.

Breng alles op smaak.

03

Was, schil en snij de aardappelen in plakjes. Kook ze gedurende 5 minuten in gezouten water. Let erop dat ze stevig blijven.

04

Was en snij de courgettes in dunne ringen.

05

Schik de aardappelen in een schaal, daarna het vlees en ten slotte de courgetteplakjes.

06

Pas de kruiden aan en giet de slagroom over het geheel.

07

Bedek het geheel met de geraspte kaas.

08

Bak op 175° gedurende 20 minuten

Alle recepten

Waarom
kiezen voor ons?

Kwaliteit

Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua

prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.

Service

GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot

verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.

Diversiteit

GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,

zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.

Nabijheid

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,

maar ook de aan- en verkopen concentreren.

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid:
dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.

Jean Gotta is meer dan een merk:
wat ik wil, is er een symbool van kwaliteit van maken.

Lees Meer