De stappen
Snij de sjalotten en de knoflook fijn. Fruit ze in boter op een zacht vuurtje
Bak het varkens- en rundergehakt van Jean Gotta met de sjalotten en de knoflook. Verkruimel het vlees met een vork.
Breng alles op smaak.
Was, schil en snij de aardappelen in plakjes. Kook ze gedurende 5 minuten in gezouten water. Let erop dat ze stevig blijven.
Was en snij de courgettes in dunne ringen.
Schik de aardappelen in een schaal, daarna het vlees en ten slotte de courgetteplakjes.
Pas de kruiden aan en giet de slagroom over het geheel.
Bedek het geheel met de geraspte kaas.
Bak op 175° gedurende 20 minuten
Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua
prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.
GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot
verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.
GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,
zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.
De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.