Jean Gotta

Follow us
Catalogue

Kalfsragout
by Jean Gotta

Lijst met ingrediënten

Voor 4 personen
1 kg kalf voor de ragout
1 blokje groentebouillon en 1 blokje kippenbouillon
3 wortels
1 ui
200 g witte champignons
20 cl slagroom
1 citroen
1 eigeel
2 el bloem
25 cl wijn (of bier)
Zout en peper

De stappen

01

Fruit het kalfsvlees van Jean Gotta in een braadpan met een beetje boter en laat het lichtjes bruinen.

02

Zodra het kalfsvlees een kleurtje heeft: bestrooi het met bloem en meng.

03

Voeg 40 cl water, 25 cl wijn en de 2 bouillonblokjes toe. Meng het geheel. Sluit af met een deksel!

04

Voeg de gesneden wortels, de gesneden champignons en de gesnipperde ui toe. Meng het geheel.

05

Laat op een laag pitje 90 tot 120 minuten sudderen. Tip: voeg indien nodig water toe en roer geregeld.

06

Meng 5 minuten voor het opdienen het sap van een citroen, de slagroom en een eierdooier in een kom. Giet bij de bereiding en roer.

07

Goed roeren voor het opdienen.

Alle recepten

Waarom
kiezen voor ons?

Kwaliteit

Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua

prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.

Service

GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot

verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.

Diversiteit

GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,

zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.

Nabijheid

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,

maar ook de aan- en verkopen concentreren.

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid:
dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.

Jean Gotta is meer dan een merk:
wat ik wil, is er een symbool van kwaliteit van maken.

Lees Meer