Jean Gotta

Follow us
Catalogue

Tagliatelle alla Carbonara met spek, heerlijk bereid door by Jean Gotta

Lijst met ingrediënten

Voor 4 personen
400 g spek
500 g verse tagliatelle
40 cl slagroom
2 uien
4 eieren
2 teentjes knoflook
40 cl witte wijn
Nootmuskaat
Basilicum

Stappen

01

Fruit de versnipperde knoflook en uien in olijfolie.

02

Voeg het spek toe aan de bereiding. Kook het geheel op middelhoog vuur.

03

Giet de witte wijn erbij en laat inkoken.

04

Dompel de pasta in kokend gezouten water en kook hem al dente.

05

Als de witte wijn is ingekookt, giet dan de slagroom erbij.

06

Breng alles aan de kook en haal het van het vuur. Warm bewaren alvorens op te dienen.

07

Laat de pasta uitlekken.

08

Voeg de eierdooiers toe aan de saus en roer ze erdoorheen, weg van de kookplaat.

09

Breng op smaak met een snufje nootmuskaat en peper.

010

Giet de saus over de tagliatelle en garneer met basilicum. Goed warm opdienen.

Alle recepten

Waarom
kiezen voor ons?

Kwaliteit

Als toekomstgerichte onderneming streeft GHL ernaar om de lat steeds hoger te leggen qua

prestaties en innovatie, om u kwaliteitsproducten aan te kunnen bieden.

Service

GHL biedt haar klanten een complete en op maat gemaakte service. Van versnijden tot

verpakken: we voeren het hele proces intern uit, wat een garantie is voor onze kwaliteit.

Diversiteit

GHL biedt een compleet en gevarieerd assortiment dat u tevreden zal stellen: van Belgisch Witblauw tot BIO,

zonder daarbij het Halal-gecertificeerde gamma te vergeten.

Nabijheid

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid: dicht bij de klanten en medewerkers staan,

maar ook de aan- en verkopen concentreren.

De filosofie van GHL is gebaseerd op nabijheid:
dicht bij de klanten en medewerkers staan,
maar ook de aan- en verkopen concentreren.

Jean Gotta is meer dan een merk:
wat ik wil, is er een symbool van kwaliteit van maken.

Lees Meer